Trio The Band op je bruiloft

Spetterend allround trio met zeer veel ervaring, klasse en veelzijdigheid. Professionaliteit gecombineerd met vele jaren ervaring maakt deze allround coverband uniek!

Jolanda is een allround zangeres met veel ervaring in het cover circuit. Muziek heeft in haar hele leven altijd een grote rol gespeeld en is al vanaf zeer jonge leeftijd actief in de muziekwereld.

Henry is een ervaren zanger/toetsenist en het muziek maken zit hem echt in het bloed. Jarenlang is hij de drijvende kracht geweest achter bekende professionele duo’s zoals Duo Inside Out en Duo TOPPIE!

Ferdie is een echte multi-instrumentalist en is bijna vijftien jaar zanger/basgitarist geweest van de bekende formatie Satisfy, die wel wordt gezien als de vocaal sterkste band van Nederland. Hij is ook een veel gevraagd zanger/trompettist bij officiële gelegenheden.

Ferdie en Henry vormen samen een top allround duo met klinkende stemmen, echt blaaswerk, en een performance die staat als een huis. Duo The Band is samen met zangeres Jolanda bijzonder allround en heeft de sound & looks van een volledige band. Waarom een dure coverband boeken als Trio The Band uw FEEST ook onvergetelijk kan maken?!
Nieuwsgierig naar het repertoire van Trio The Band? Klik hier voor een greep uit het repertoire.

Trio The Band op je huwelijksfeest of evenement?

Ben je op zoek naar een coverband voor je bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement? Trio The Band is de perfecte betaalbare coverband voor ieder feest. Trio The Band beschikt over een professionele geluidsinstallatie en een geweldige lichtshow om meer sfeer aan het feest te geven.

Jullie feestavond moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Je wilt graag dat iedereen het naar de zin heeft, jong & oud. Het uitgebreide repertoire van Trio The Band is zo gevarieerd dat wij aan ieder zijn wensen kunnen voldoen. Van een foxtrot tot de laatste Top 40 hit. Alles komt aan bod en we spelen direct in op de wensen van het publiek en werken niet met een vaste setlijst zoals de meeste coverbands. Trio The Band heeft erg veel ervaring met optredens op bruiloften en vele bruidsparen gingen u reeds voor. Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Kosten optreden van Trio The Band op je bruiloft

Benieuwd naar de kosten van een optreden van Trio The Band? De kosten zijn afhankelijk van waar het optreden plaats vindt in Nederland. Is het een openbaar optreden of een besloten privé feest? Deze factoren spelen allemaal mee om de juiste prijs te bepalen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een offerte aan te vragen of voor andere vragen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.