The Band op bruiloften

De dag van uw leven moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Zo natuurlijk ook tijdens de feestavond! Je wilt graag dat iedereen het naar zijn zin heeft, jong & oud. Het repertoire van The Band is zo gevarieerd dat wij aan ieder zijn wensen kunnen voldoen. Van een foxtrot tot de laatste Top 40 hit. Alles komt aan bod en wij spelen direct in op de wensen van het publiek en werken dus niet met een vaste setlijst zoals de meeste coverbands. We hebben veel ervaring met bruiloften en vele bruidsparen gingen u reeds voor. Ook treden wij veel op bij 12,5 / 25 of 50 jarige bruiloften.Bij voordrachten of toespraken mag er gebruik gemaak worden van een draadloze microfoon. Muziek afspelen over onze geluidsinstallatie? Lever het aan op USB stick zodat wij het kunnen afspelen. Interesse in een optreden van The Band op jullie bruiloft? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

The Band boeken voor een kermis of kroegoptreden

Duo – Trio The Band tijdens een gezellige kermis of in de kroeg? Het is allemaal mogelijk, we beschikken over een flinke repertoirelijst met veel FEESTmuziek en TOP40 Hits van Andre Hazes tot U2 kortom muziek voor jong & oud. Onze geluidsinstallatie is geschikt tot zo’n 250 personen, tegen een meerprijs is het mogelijk om een grotere set bij te huren. Interesse in een optreden van The Band op jullie kermis of lokale cafe? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

The Band op bedrijfsfeesten

Bedrijven willen de werknemers eens flink verwennen door middel van een gezellige dag en/of  avond. Duo – Trio The Band is zeer geschikt om het geheel muzikaal te omlijsten en de dag voor iedereen onvergetelijk te maken. Top 100 / Top 40 maar ook de dance classics en foute muziek komen voorbij. Het repertoire bevat nummers voor iedereen. Wij kunnen tijdens bedrijfsfeesten netjes in pak optreden. Bij een eventuele toespraak is het mogelijk om een microfoon te gebruiken. Interesse in een optreden van The Band op jullie bedrijfsfeest? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

The Band op een diner dansant

Duo – Trio The Band is zeer geschikt voor een optreden waarbij de muziek niet de boventoon voert. Wij kunnen het geluidsvolume helemaal naar wens aanpassen van de klant. De kleding wordt ook aangepast tijdens dit soort optredens. Interesse in een optreden van The Band tijdens een diner dansant of receptie? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Inprikken artiesten en/of acts

Het is mogelijk om gebruik te maken van de geluidsinstallatie van Duo – Trio The Band door andere artiesten of acts. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga akkoord met de toepassing daarvan.