Muziek heeft in mijn leven altijd een enorm grote rol gespeeld. Als 4-jarig meisje wist ik al zeker dat ik later zangeres wilde worden. Vaak stond ik voor mijn publiek te dansen en zong op verzoek een liedje om daarna met de pet langs te gaan! In mijn familie werd in die tijd door mijn vader en zijn broers vaak muziek gemaakt en meerstemmig gezongen. Samen zingen was voor mij daarom op jonge leeftijd al de normaalste zaak van de wereld.

Ik startte op 15 jarige leeftijd met het nemen van professionele zangles om hiermee een goede basis voor later te leggen.  Al snel daarna werd ik als zangeres gevraagd en mijn eerste bandje was een feit.  De gitarist/zanger van deze band vroeg of ik mee wilde werken aan zijn CD waarmee hij korte tijd daarna een top 40 hit scoorde. Het was heel vreemd om mezelf op de radio te horen. De betrokken muzikanten besloten na deze hit professioneel te gaan maar voor mij was het allround karakter van een coverband iets wat me meer aantrok.

Na wat omzwervingen kwam ik in een semi-professionele band waarmee ik meer dan 8 jaar door Nederland (en soms daar buiten) heb opgetreden. Naast het samenwerken met goede muzikanten was voor mij de sfeer in de band en het contact met het publiek de voornaamste drijfveer. Na deze periode heb ik een korte time-out genomen om te genieten van het moederschap.

Maar de drang om met muziek bezig te zijn zorgde er al snel voor dat ik weer op de planken stond. Via diverse bands heb ik ervaring mogen opdoen in allerlei muziekstijlen en settings. De rode draad blijft voor mij toch de interactie met het publiek. Soms heel persoonlijk tijdens het zingen op een huwelijksmis of zoals met Duo The Band op de meest uiteenlopende feesten en evenementen.

Hieronder staat een afspeellijst van een aantal demo’s van mij samen met Duo The Band!