Coverband bruiloft

Coverband voor je bruiloftsfeest boeken

Eindelijk ten huwelijk gevraagd en nu op zoek naar de juiste coverband om je bruiloft¬†muzikaal te omlijsten? Je hoeft niet meer verder te zoeken, boek Duo of Trio The Band en je bent er van verzekerd dat wij jullie feest in alle opzichten doen slagen. Wij maken gebruik van een een professionele geluidsinstallatie in combinatie met een schitterende lichtshow, en in de korte pauze’s verzorgen wij de achtergrond muziek via Spotify.

Vele bruidsparen hebben gebruik gemaakt van onze jarenlange ervaring. Wij spelen in op de wensen van het publiek en spelen op het juiste moment het juiste nummer. Onze optredens zitten boordevol entertainment en we spelen muziek voor Jong & Oud. Top40 werk, goud van oud, dance classics, foute muziek, Nederlandstalige muziek, apres ski muziek, top 100, easy listening, het komt allemaal voorbij. Blader onze website rustig door en luister naar de demo’s. Bekijk het fotoboek om de sfeer te proeven van onze optredens. Nieuwsgierig geworden naar onze prijs ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, en wie weet spelen we binnenkort wel op jullie bruiloftsfeest?

Spetterend allround trio

Spetterend allround trio met zeer veel ervaring, klasse en veelzijdigheid. Professionaliteit gecombineerd met vele jaren ervaring maakt deze allround coverband uniek! Deze drie muzikanten hebben samen en onafhankelijk van elkaar in binnen en buitenland op een ontelbaar aantal feesten, gelegenheden en evenementen gespeeld. Klik HIER om een overzicht van ons repertoire te bekijken.