Band Bedrijfsfeest

The Band op je bedrijfsfeest ? In december en januari worden weer de jaarlijkse bedrijfsborrels en personeelsfeesten georganiseerd. Wij hebben nog enkele datums beschikbaar in deze maanden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

The Band is zeer geschikt om het geheel muzikaal te omlijsten en de dag voor iedereen onvergetelijk te maken. Top 100 / Top 40 maar ook de ‘Dance Classics’ komen voorbij. Het repertoire bevat nummers voor iedereen, de nieuwste top 40 hits tot heerlijke foxtrotjes voor de dansers. Wij zijn te boeken als duo of met onze schitterende zangeres als trio! Waarom een dure grote coverband als wij het ook kunnen! 300% feestgarantie ….

Wij kunnen tijdens bedrijfsfeesten netjes in pak optreden of gewoon casual, alles is bespreekbaar  Bij een eventuele toespraak is het mogelijk om een of meerdere microfoons te gebruiken. Wilt u nog meer entertainment op uw bedrijfsfeest?  Denk hierbij aan animatie typetjes of een goochelaar. Liever een bekende artiest? Ook die kunnen wij voor u leveren. Informeer naar de mogelijkheden, het is wel zo makkelijk om maar 1 aanspreek punt te hebben.